SNART jul - et lite jubileum for Setesdalsbudet

Setesdalsbudet har et lite jubileum, hele seks måneder med ny eier. Kenneth har flyttet til Sverige, jobber som bussjåfør og stortrives. John Gunnar Halleland overtok første juni og selv om han aldri har drevet budbilfirma før, er han lommekjent i Setesdal. Mange av dere har hatt besøk av han midt på natta!

Det var John Gunnar som kjørte avisene opp Setesdal.

Fordelen med en som kjenner hvert hus, er at når vi andre ikke finner frem er det bare å ringe. Vi trenger ikke google maps. Da er det sånn; en kilometer nord for bensinstasjonen, veien går inn til høyre bak den store låven, ta første til venstre så er det gule huset med blomstrete gardiner.

Slik så det ut en vakker morgen 20. november

Slik så det ut en vakker morgen 20. november


Jula nærmer seg med stormskritt, og på Senum er jakten på juletreet i gang.

Noen av dere ønsker dere ny sofa eller seng, eller kanskje et nytt kjøkken før jul, og veldig mange skal ha dette opp med Setesdalsbudet og det er jo vi veldig glade for. Da er det viktig at dere bestiller plass på bilen så tidlig som mulig. Det er tross alt ikke en semitrailer vi kjører!

I dag har jeg kjørt julestemning fra Kile til Valle (25. nov)

I dag har jeg kjørt julestemning fra Kile til Valle (25. nov)

Noen lurer på hva og hvem vi kjører for. Det er stort sett det meste bedrifter og private trenger å få opp dalen.

På en vanlig dag er det bildeler, dekk, toalettpapir, ventiler, sagblad, pizzadeig, kaker, blomster, varmepumper, rør, ledninger, gjenglemte nøkler, hønsefor, datakort, sofaer og senger, spisebord og stoler, verktøy, hundemat, maling, trykksaker og mye mer.

En av de virkelig hyggelige opplevelsene med å kjøre budbil er alle menneskene vi møter.

Setesdalsbudet begynner å bli en arbeidsplass med mange heltidsansatte. Fra Kenneth fikk vi Kjell og Reidar, som jobber annen hver uke, og kjører skapbilen til Hovden. Nina og John Gunnar kjører sprinteren, henholdsvis om morgen og kveld. Oddbjørn og Barry kjører avisbilen til Hovden, og jobber også annen hver uke. Randi leverer avisene fra Evje til Grendi.