Det har vært en rar tid.. Også for oss i Setesdalsbudet. MEN vi holder oss på hjula!

Det har vært et par rare måneder. Nyhetsbrevet i mars skulle begynne med «første vår dag – første vinterdag». Noen dager etterpå var hele Europa stengt. Setesdal ble stengt over natta. Det ble til dels Setesdalsbudet også.

95216133_231499338078782_5273495879800586240_n.jpg

Vi hadde to sjåfører som endte i karantene, og i den forbindelse har vi slitt ut superpensjonisten Terje. Tusen takk for at du stiller opp.

Vi føler virkelig med alle dere som driver i turistnæringen. Endelig skulle sesongen begynne for fullt, og så ble det permitteringer i stedet. Vi håper alle overlever, og får litt ut av de dagene som er igjen av sesongen.

Setesdalsbudet var ikke blant de som ble hardest rammet. Vi merket at bil to var tom, så den kjørte bare til Evje en periode, og Nina ble permittert.

Det var noen rare dager da vi kjørte i Kristiansand i rushtrafikken, og vi var nesten de eneste på veien. Det var en følelse av å være i en dommedagsfilm. Det tok tid å få hentet og levere varer. Vi vil takke alle kunder som hadde tålmodighet med oss, da vi ofte ankom en time etter vanlig timeplan.

Takk til Meca, som tok vare på alle budbilsjåførene, og hadde et stort rom til oss med kaffe, og mulighet til å sette oss ned noen minutter og late som verden var som før.

Det går mot lysere og bedre tider!

Nå begynner verden sakte å komme tilbake til normalen, og den siste uka har bil to også gått oppover dalen. Nina er tilbake på jobb neste uke. Det gleder oss å se turister på vei opp dalen, og vi håper at smittesituasjonen er under kontroll. Vi savner alle normalen.

Noen dager er bilene stablet til taket, og da er det litt yess, nå er det som før. Nå får vi bare håpe at alle som skal feriere i Norge i sommer, oppdager alt Setesdal har å by på.

Tenk for en spennende og vakker dal vi bor i! Vi har fått status som verdensarvområde. Vi har lafta runde kirker, hvem andre kan by på det? Og ikke minst alle sammen; vi har setesdølene. La oss ta på oss bunadene og feire. Det blir bra!

95918899_522256015110705_7862821840245227520_n.jpg